Summer contest : Semne de carte cu `Devoratorul de carti ‘ !!!

dev de carti semn de carte 1 - Copy

Asa cum am promis astazi deschid concursul la care aveti sansa sa castigati un pachet de 3 semne de carte cu autograf ( semne personalizate cu blogul). Ce trebuie sa faceti ? Defapt nu este deloc greu. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un comentariu la aceasta postare cu numele complet , adresa de e-mail si sa raspundeti la intrebarea „ De ce va considerati un fan al blogului ` Devoratorul de carti ? ”.  Chiar m-am intrebat de ce imi urmariti blogul : pentru interviuri , muzica , recenzii ? Spuneti-va parerile in comenatrii si sunteti automat inscrisi la acest concurs . Numarul castigatorilor depinde de numarul participantilor ( Ma gandeam la 3 castigatori , dar daca sunt multi participanti , cred ca as putea merge pana la 5…). Concursul se desfasoara in perioada 24.06.2013 – 12.07.2013. Castigatorii vor fi alesi in mod aleatoriu 🙂 Succes! Semnele sunt simpatice si perfecte pentru o zi la plaja sau oriunde doriti sa va duceti 😉

Mai jos las mai multe poze cu premiile pe care le puteti castiga. O vara minunata, devoratorii mei 🙂

23

22

25

265

 

12 gânduri despre „Summer contest : Semne de carte cu `Devoratorul de carti ‘ !!!”

  1. pauna oana
    anastacie93@yahoo.com
    Sunt un fan pentru ca urmaresc postarile,desi nu comentez prea des.Eu nu vorbesc prea mult nici in realitate deci,se intelege.Imi place sa citesc orice blog care promoveaza cartile si blogul asta are acel ceva al lui.Cel mai mult imi plac recenziile.

  2. ooo se largeste grupul, deci daca o sa castig merit un semn de carte in plus ca ti-am largit echipa:))

  3. Capitanu Simona
    kitty_simona98@yahoo.com
    Tocmai am descoperit azi blogul si pot sa spun ca ador postarea despre Minders de Michele Jaffe. Inteleg de ce te atrage, ideea cartii este geniala iar coperta mi-a sarit practic in ochi.O sa ma interesez mai mult despre ea.Si celelalte postari sunt interesante si am sa te urmaresc de acum incolo.

Spam-ul nu este permis pe acest blog !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.