Castigatori Concurs Aniversar 2 ani!

libris-concurs - Copy (2)Hei,cititori! Cum va pregatiti pentru Valentine’s Day? Aveti pe cineva special in minte? Sunt doar curios cate persoane vor urmari Fifthy Shades Of Grey pe 15 februarie. Abia astept sa ma delectez cu reactiile cinefililor dupa ce filmul va fi difuzat in cinematografe. Si acestea fiind zise,stiu ca asteptati cu totii rezultatele concursului…Nu va mai tin in suspans. Aceasta este lista generata de random.org:

randomCornelia Cornelia castiga voucher-ul in valoare de 35 de lei oferit de Libris,in timp ce Galaon Georgeta Lavinia,Adriana Stanoiu si Valentina Roșca castiga fiecare cate un roller cu guma oferit de übers Fiktion. Felicitari castigatoarelor! Astept de la voi un e-mail la devoratoruldecarti20@gmail.com cu adresa completa pentru a putea intra in posesia premiilor. In cazul in care nu primesc acest e-mail in 48 de ore o sa aleg un alt castigator.

Multumesc sponsorilor Libris si übers Fiktion pentru premiile acordate precum si celorlalti participanti pentru ideile de carti 🙂 Ma bucur ca va preocupa dezvoltarea pietei de carte romanesti. Va pregatesc mai multe concursuri in curand!

Anunțuri

5 gânduri despre „Castigatori Concurs Aniversar 2 ani!

Spam-ul nu este permis pe acest blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s