übers Fiktion, noul partener al blogului !

logo ubers fiktionHei, cititori ! Am deosebita placere de a va anunta ca de astazi blogul colaboreaza cu o noua firma, übers Fiktion!

In cazul in care va intrebati despre ce este vorba trebuie sa stiti ca produsele din gama übers sunt produse de papetărie de bună calitate, care folosesc tehnologie de ultimă oră și au un preț accesibil.Rollerul cu gumă übers Fiktion este primul produs din gama übers lansat pe piața românească, dar sunt deja disponibile și alte articole de papetărie sub acest brand.

Motive pentru care o să-ți placă übers Fiktion:

  • Te poți exprima liber, fără teama de a greși, concentrându-te doar pe ceea ce ai de ubers_fiktionfăcut. Dacă greșești, pur și simplu ștergi și scrii mai departe.
  • Orice ai avea de pus pe hârtie (liste, notițe, schițe, desene, teme, proiecte), poți schimba din mers, fără să fie nevoie să transcrii pe curat.
  • Te poți organiza mai bine, iar tot ceea ce scrii de mână este mai ordonat.Scrii în stilul tău personal – iar asta se vede!
  • E cel mai cool roller – poți scrie ceva și șterge, dar dacă lași la rece documentul (încearcă să-l pui la congelator 15 minute), scrisul reapare!

Asta inseamna, dragi cititori,ca pe langa vouchere si carti de acum voi premia cititorii fideli si cu rollere übers Fiktion! Sper ca in acest fel sa va inscrieti in numar si mai mare la concursuri ! 🙂

Reclame

Spam-ul nu este permis pe acest blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s