Want in Romania (8)

Buna,devoratori! Cum a fost ziua voastra?(Pentru cei care s-au intors azi la scoala).Eu n-am avut o zi prea rea.Am 4 colegi noi in clasa,deci s-ar putea sa se mai schimbe niste lucruri,dar presupun ca o sa supravietuim. Azi mi-au sosit si cartile de la Libris 😀 Nu o sa postez „In My Mailbox” saptamana asta pentru ca mai astept o carte pentru recenzie si vreau sa le postez pe toate intr-o singura postare 😀 Plus ca se anunta niste colaborari interesante pe blog in luna Martie.V-am pregatit 3 carti.Enjoy! 🙂

1.) Maybe One Day by Melissa Kantor

81DRnAkz-GL._SL1500_In traditia The Fault In Our Stars autoarea Melissa Kantor infatiseaza cu maiestrie bucuria prieteniei,agonia durerii si unica experienta de a fi adolescent in noul ei roman despre o fata care lupta,ajutata de cea mai buna prietena sa faca fata bolii care ameninta sa ii scurteze viata.
  O persoana se poate considera norocoasa daca in toata viata are unul sau doi prieteni adevarati. Prieteni care sunt asemenea familiei… Pentru Zoe acea persoana este Olivia.Deci cand Olivia este diagnosticata cu leucemie Zoe este determinata sa abordeze o infatisare curajoasa si pozitiva pentru prietena ei.
Chiar si atunci cand nu stie ce sa zica.
Chiar si atunci cand Olivia lipseste luni intregi de la scoala.
Chiar si atunci cand Zoe incepe sa se indragosteasca de Calvin,baiatul pe care il iubea Olivia in secret.   
   Singurul lucru care o tine pe Zoe in miscare este gandul ca Olivia va bate cancerul si totul va merge asa cum era inainte.Trebuie.Pentru ca opusul este prea teribil pentru a se gandi la el.

Motive: Sunt mirat de cati autori abordeaza in ultima vreme tema lui John Green (Cred ca a fost o adevarata revelatie pentru ei!). De ce as alege cartea asta? Pentru ca ea nu urmeaza tiparele.Nu trebuie sa fie intotdeauna fata bolnava/baiat sanatos sau invers.Povestea este scrisa despre o prietenie-nu despre un cuplu. O sa fiu egoist si o sa spun ca imi doresc cartea aceasta in Romania,cu toate ca s-au varsat destule lacrimi dupa (SPOILER!!) Augustus.

2.) Since You’ve Been Gone by Morgan Matson

910boHvjYnLEmily este pe cale sa-si asume niste riscuri si sa aiba cea mai neasteptata vara de pana acum in noul roman de la autoarea de bestseller-uri Second Chance Summer si Amy and Roger’s Epic Detour.

  Inainte de aparitia lui Sloane,Emily nici macar nu mergea la petreceri,abia daca vorbea cu baietii.si nu facuse niciodata ceva nebunesc.Dar acum vine Sloane ca o tornada de popularitate si cel mai tare tip de cea mai buna prietena – cineva care te scoate din carapace.
  Dar chiar in momentul in care vara devine grozava Sloane … dispare.Niciun bilet.Niciun telefon.Nicio Sloane.Este decat o lista oarecare cu treisprezece lucruri bizare de facut pe care Emily nu le-ar incerca niciodata.Dar daca acestea ar putea-o duce la Sloane?
  Culege mere noaptea? Okay,destul de usor.
  Danseaza pana la rasarit? Bine…De ce nu?
  Saruta un strain? Stai…ce?
 Parcurgand lista lui Sloane va insemna pentru Emily o multime de lucruri noi si cu o intreaga vara in fata ei-si cu ajutorul neasteptat din partea atragatorului Frank Porter- cine stie ce va gasi.
Fa o mica scufundare? Um…

Motive: Amuzanta,de vara,posibil putin Pretty Little Liars. Sunt sigur ca Emily este acel personaj cuminte,obisnuit,a carei viata este data peste noapte si ajunge in centrul popularitatii,dar mai este ceva -disparitia misterioasa.S-ar putea sa fie si mister pana la urma. Sunt tentat sa citesc multe carti despre vara,excursii,plaja,soare,fara scoala si cred ca mi-am gasit un castigator 😀

3.) We Were Liars by E. Lockhart

cover37590-mediumWe were Liars este un thriller psihologic original si profund.
  Autorul de best-sellere New York Times John Green descrie romanul ca fiind ” captivant,frumos si sclipitor de inteligent … greu de uitat”
O familie frumoasa si distinsa.
O insula privata.
O fata inteligenta,dar vicioasa;un baiat pasionat politic.
Un grup de patru prieteni – Mincinosii a caror prietenie devine distructiva.
O revolutie.Un accident.Un secret.
Minciuni dupa minciuni.
Iubire adevarata.
Adevarul.
We Were Liars este un sofisticat roman modern de la finalistul National Book Award si onorat cu Printz Award E. Lockhart.
Citeste-l.
Si daca cineva te intreaba cum s-a sfarsit,doar MINTE-L.

Motive: Descrierea cred ca a spus totul.Cartea are recomandari excelente( Si John Green o recomanda),deci de ce sa nu o avem in Romania?Are aura aceea care ma atrage la o carte.O insula a oamenilor bogati,plini de secrete.Momentan sunt foarte intrigat de ultima propozitie.Oare ce se intampla in final?

 

Anunțuri

Spam-ul nu este permis pe acest blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s