Want to read … (19)

Stiu ca in ultimul timp pe blog am promovat mai mult muzica decat noi aparitii si imi pare foarte rau … Dar acum , dupa ce am terminat in sfarsit cu examenele , am primit vesti imbucuratoare 🙂 Se anunta o reinnoire a bibliotecii ( O sa cumpar in masa volumele pe care le-am ratat de la LEDA si EPICA ). Dumnezeule , cat ma bucur ! Nu stiu cand am avut ultima reinnoire a bibliotecii … acum aproape jumatate de an ( Nu sunt mandru de asta , dar cu toate colaborarile cu autorii si cartile pe care trebuia sa le citesc urgent , nu mi-a mai ramas timp si de cumparat altele 😦  Si , acum ca a venit vara se anunta noi colaborari cu autori si alte surprize ! Motive in plus sa urmariti blogul : semnele de carte cu blogul pe care le ofer la concurs , interviurile pe care le voi face vara asta si recenziile. Am o gramada de idei si prea putin timp si spatiu pentru a v-i le scrie acum.  Dar am o noua carte care striga Citeste-ma ! cand am vazut-o astazi pe Amazon. Cartea este absolut sclipitoare. Imi amimtesc ca am mai vazut cartea asta si la inceputul anului si atunci nu i-am dat prea multa atentie dar acum tot ce pot spune este Trebuie sa am Eleanor & Parkd de Rainbow Rowell !!!

  15745753

 

“Eleanor & Park reminded me not just what it’s like to be young and in love with a girl, but also what it’s like to be young and in love with a book.”—John Green, The New York Times Book Review

Bono met his wife in high school, Park says.
So did Jerry Lee Lewis, Eleanor answers.
I’m not kidding, he says.
You should be, she says, we’re 16.
What about Romeo and Juliet?
Shallow, confused, then dead.

I love you, Park says.
Wherefore art thou, Eleanor answers.
I’m not kidding, he says.
You should be.

Set over the course of one school year in 1986, this is the story of two star-crossed misfits—smart enough to know that first love almost never lasts, but brave and desperate enough to try. When Eleanor meets Park, you’ll remember your own first love—and just how hard it pulled you under.

Eleanor & Park is the winner of the 2013 Boston Globe Horn Book Award for Best Fiction Book.

Reclame

Spam-ul nu este permis pe acest blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s