Ce ziceti despre … ? (5)

O noua rubrica ,, Ce ziceti despre … ? ” OH YEAH 😀 Incerc sa nu neglijez nicio rubrica asa ca caut incontinuu materiale si subiecte de discutii pentru blog 😉 Pentru acest nou articol  o sa vorbim despre o carte grozava si anume … *solo de tobe*… Orasul Oaselor (Instrumente Mortale, cartea 1) de Cassandra Clare. 

orasul-oselor

  Descriere :

Clary Fray, o fată de cincisprezece ani, are darul Vederii… un dar pe care ceilalţi oameni nu-l au. Ea vede vampiri, vârcolaci, zâne, demoni şi alte creaturi care populează Lumea din Umbră.

În Oraşul Oaselor, cartea întâi din seria Instrumente mortale, mama lui Clary, Jocelyn, dispare şi ea însăşi e atacata de un demon – un ravener înspăimântător. Astfel, tânăra ajunge să-i cunoască pe vânătorii de umbre, războinici a căror misiune este să-i apere pe oameni de demoni şi să-i controleze pe vampiri şi vârcolaci.
De asemenea, Clary îl întâlneşte pe Jace, un tânăr fermecător, şi, împreună cu el, încearcă să dezlege nenumaratele taine ale Lumii din Umbra. Cine a răpit-o pe Jocelyn? Unde se află Pocalul Mortal şi ce puteri are acesta? Cine l-a transformat pe Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, în şobolan şi cum poate fi desfăcută vraja? Cum a reuşit Clary să dobândească dintr-odată Vederea? De ce sunt demonii interesaţi de o mundană oarecare?
Nu în ultimul rând, Clary încearcă să-şi înţeleagă propriile sentimente – în ce relaţie se află ea de fapt cu Jace şi Simon?

Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele cu, o acţiune plină de suspans, ritm alert, imaginaţie şi originalitate!

 

Parerea mea :

!!! Inainte de a citi parerea va rog cititi asta : Acest fel de articol nu este unul cu caracter de recenzie. Este doar parerea mea generala despre o carte , iar cei care nu mi-o impartasesv sunt rugati sa mi-o respecte. Va mutlumesc !!!  Ce carte G-R-O-Z-A-V-A. Cartea a fost scrisa in 2007 dar te face sa crezi ca este foarte catuala. Lumea din Orasul Oaselor si celelalte carti ale seriei INSTRUMENTE INFERNALE sunt unele dintre cele mai bune carti de fictiune pe care le-am citit in ultima vreme. Nu credeam ca o sa spun asta la o carte atat de curand dar sunt convins ca aceasta carte bate Divergent de Veronica Roth. Si o spun tocmai eu care sunt atat de DIVERGENT. Deci , nu va cheltuiti banii pe prostii , cumparati-va aceasta carte. Este pur si simplu de nelipsit din orice biblioteca. Cassandra a facut o treaba minunata si multumesc LEDA   pentru ca a publicat asa o carte inspirata!! Da-ti cat mai repede o fuga la librarie si cumparati-o! E mai bine sa nu o imprumutati fiindca apoi o sa va mai despartiti cu greu de personajele magice! Spor la citit!

_______________________________________________________________________________________

   Tu ce parere ai despre seria INSRUMENTE MORTALE ?

Anunțuri

Spam-ul nu este permis pe acest blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s