Ce ziceti despre … ? (3)

Mi-am zis ca perioada asta sa ma ocup de rubricile care le-am neglijat asa ca … TAAA-DAAA ! O noua rubrica ,, Ce ziceti despre … ? ” Asa ca sa nu mai pierdem vremea si sa va dezvalui ce carte am ales pentru ziua de azi 🙂

      … *TOBELE* …  Dezvaluiri de sucub  de Richelle Mead

Cop-Dezvaluiri-de-sucub

Descriere :

   Dezvăluiri de sucub, ultimul volum al seriei, este mai mult decât un simplu romance paranormal despre escapadele unui sucub simpatic ─ este o carte despre dragoste, prietenie, intrigi, decepţii şi acceptare. Şi, deşi previzibil, sfârşitul aduce cu el răspunsul la multe întrebări şi dă sentimentul unei încheieri satisfăcătoare a poveştii Georginei.

    De data aceasta, acţiunea are loc de Crăciun, şi Georgina lucrează part-time la un mall ca unul dintre elfii lui Moş Crăciun. Ea şi Seth sunt deja un cuplu, când, brusc, Georgina primeşte un ordin de transfer de la Seattle la Las Vegas. Slujba este una de vis, dar momentul nu este deloc potrivit pentru Seth, care nu îşi poate părăsi familia din cauza bolii cumnatei sale. În acelaşi timp, prietenilor Georginei li se par foarte ciudate condiţiile transferului şi decid să se implice ca să descopere ce se întâmplă de fapt. Iar Georgina află că s-ar putea să existe o problemă cu contractul ei…
Toţi prietenii Georginei sunt din nou prezenţi, fie că se întâlnesc la o seară de fondue, fie că participă la o competiţie de bowling organizată de Jerome împotriva rivalei sale. E un grup de prieteni veseli, toţi lucrători ai raiului sau iadului, mereu alături de Georgina atunci când ea are nevoie de ajutor, nişte personaje pitoreşti şi inedite ─ căci unde mai poţi găsi un demon ca Jerome, care a decis să umble prin lume cu înfăţişarea lui John Cusack, sau un înger beţiv precum Carter, care e întotdeauna îmbrăcat asemenea unui boschetar?
Intriga şi personajele unice, combinaţia de romance, aventură, mister şi umor fac din această serie o lectură fascinantă şi emoţionantă, o poveste mult prea bună pentru a fi ratată.

 

Parerea mea  :

   Primul lucru care m-a uimit la acest ultim volum al seriei  Georgina Kincaid este coperta ( ESTE SUPERBA ! ) Dupa parerea mea este cea mai frumoasa coperta din serie . Al doilea lucru a fost descrierea . Sunt un fan declarat al seriilor lui Richelle Mead . Este o autoare uimitoare si o admir pentru ca poate sa scrie pe intelesul fiecarui cititor aparte .  Iar incheierea seriei este geniala . O astept cu nerabdare . Sunt putin trist ca se termina , dar cel putin o sa avem si in Romania Bloodlines in curand , deci n-o sa va despartiti de tot de scriitoarea voastra preferata .

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

            

Reclame

Spam-ul nu este permis pe acest blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s