Noutati la editura EPICA

Cand am venit de la scoala si am aprins calculatorul am gasit ceva incredibil pe pagina de Facebook a editurii EPICA 🙂 Pe langa faptul ca de maine se porneste PRECOMANDA pentru Zece lucruri pe care le-am făcut (şi probabil n-ar fi trebuit)de Sarah Mlynowski ( pe care o puteti precomanda de aici ) mai este ceva nou .

A aparut noua coperta pentru Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere de Jennifer E. Smith . EU DEJA O ADOR ! Abia astept sa se lanseze ! Puteti vedea descrierea mai jos :

 

66443_133424963488688_1732987764_n

              Pentru Hadley, ziua de azi ar trebui sa fie una dintre cele mai rele de până acum…
Tatăl ei se căsătoreşte la Londra cu o femeie pe care n-a văzut-o în viaţa ei, iar ea tocmai a pierdut avionul care o ducea la nuntă.
Hadley nu crede în destin sau soartă. Dar, blocată în aeroportul din New York, aşteptând să se îmbarce în următorul avion spre Londra, astăzi e şi ziua în care îl întâlneşte pe Oliver. E britanic. Şi e foarte drăguţ. Şi o va însoţi în noul ei zbor. La propriu şi la figurat.
Desfăşurată pe parcursul a douăzeci şi patru de ore, povestea lui Hadley şi a lui Oliver îţi va arăta că adevărata dragoste te găseşte atunci când te aştepţi mai puţin.

Ce parere aveti ?

Anunțuri

Spam-ul nu este permis pe acest blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s