Ce ziceti despre … ? (1)

In aceasta noua rubrica o sa comentam despre o carte ( nu comentarii rautacioase ) doar o sa spun ce parere am eu despre o anume carte din Romania sau din afara si astept sa vad parerile voastre despre acea carte . Deci cartea pe care am ales-o astazi este …  *tobele* … Chimie Perfecta de Simone Elkeles .

chimie-perfecta

 Descriere :

  La Liceul Fairfield dintr-o suburbie a oraşului Chicago, toată lumea ştie că între elevii veniţi din sudul oraşului şi cei din nord există o reacţie cam sulfuroasă. Aşa încât atunci când Brittany Ellis, şefa majoretelor, şi Alex Fuentes, membru al unei bande de cartier, sunt obligaţi să fie parteneri de laborator la orele de chimie, consecinţele se anunţă explozive. Niciunul dintre cei doi adolescenţi nu este însă pregătit pentru cea mai surprinzătoare dintre toate reacţiile chimice – iubirea.
Pot ei să spargă tiparele şi să înlăture prejudecăţile care ameninţă să-i ţină la distanţă?

Parerea mea :

De ce am ales tocmai aceasta carte ? Acum nu-mi mai amintesc sigur . Pur si simplu cred ca vroiam sa clarific ceva : Nu urasc cartile de genul asta . E putin ciudat ca o spun . Adica mda , e cam siropoasa pentru gustul meu , dar cred ca ceilalti nu acorda adevarata atentie temei cartii . Nu este neaparat iubirea ci este trecerea granitelor . Este aceiasi poveste de cand lumea , un ffel de Romeo si Julieta . Amandoi provin din medii diferite … si cam pe la partea ata apare povestea de dragoste . Momentan nu am de gand sa citesc aceasta carte , dar in viitorul apropiat … who know`s ?

_____________________________________________________________________________________________

   Tu ce parere ai despre Chimie perfecta ?

Reclame

Spam-ul nu este permis pe acest blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s