Un nou inceput si … o noua super-editura !

Dupa cum puteti vedea am sters toate articolele de pe blog din trecut . De ce ? Fiindca imi doresc un nou inceput . Vreau sa o iau de la capat cu blogul . Nu o sa schimb ideea fiindca cartile sunt si vor ramane ceea ce imi doresc si ceea ce vreau sa impart cu lumea . De astfel , v-am pregatit si noi surprize : blog tour-uri , recenzii ( voi face prima recenzie in engleza la Being Human by Patricia Lynne – sunt asa de emotionat !!! ) cateva concursuri ( pe care nu trebuie sa le ratati ) , precum si noi articole ( o sa adaug rubrici noi : Pro sau contra , Recomandari muzicale , Recomandari de carti , Biblioteca mea , etc .) Va fi superb ! Sper sa imi urmariti in continuare blogul si sa ma sustineti mai departe !

Apropo , LA MULTI ANI 2013 ! Voi cum ati inceput anul ? Eu cum nu se poate mai bine :)) Am primit patru carti si acum sunt total indragostit de Divergent de VERONICA  ROTH ! E o carte superba plina de actiune si suspans ! Sunt deja pe la pagina 200 ( Yep , citesc rapid 🙂 si am planuri sa o termin in week-end . Dupa ce o sa fac recenzia la Being Human o sa vad la ce o sa mai fac . Probabil Academia Vampirilor sau Jurnalele Vampirilor sau who know`s ?

tumblr_mfilhck1NN1ru0ljxo1_500_large

Acesta este personajul   principal , Beatrice . Perfect , noo ?

Si pe langa toate astea mai am o super surpriza pentru voi de inceput de an ! Lansarea unei noi edituri , care sunt sigur ca va ajunge rapid in varf . E vorba despre editura EPICA ! Este o editura extraordinara care va lansa carti nou aparute in America de autori urban fantasy , romance , etc . Sunt atat de incantat si ma bucur ca pot sa va prezint aceasta editura . prima carte lansata va fi 10 lucruri pe care le-am facut ( si probabil n-ar fi trebuit ) de Sarah Mlynowsky . Stiu ca am tot laudat aceasta editura incoace si incolo dar nu ma pot abtine , e pur si simplu geniala.Uitati prezentarea facuta de editor :

IMG_6203

Editura EPICA a apărut din dorinţa de a le oferi tinerilor posibilitatea de a citi în limba română cărţi pe care ei deja le îndrăgesc – dar şi cărţi pe care eu, Anca Eftime, directorul editurii, le iubesc –, urmărind, în acelaşi timp, să îi conecteze la ce este mai nou şi mai valoros în domeniul literaturii Young Adult. Editura EPICA se străduieşte să publice autorii cei mai valoroşi din domeniu, bestselleruri devenite sau în devenire, cu milioane de fani în toată lumea, traduse în multe limbi şi cu filme apărute sau în producţie la mari studiouri cinematografice.

Cărţile Editurii EPICA se înscriu în genul Young Adult, dar şi New Adult, iar pentru început vor fi publicate ficţiuni contemporane cu tuşe proaspete de Love Story şi Romance, toate având la bază o scriitură de prim rang, Literary, valoroasă, plină de încărcătură emoţională, cu personaje şi situaţii în care se vor regăsi toţi cei ce le vor citi. „Poveştile” noastre sunt reflexii ale stărilor sufleteşti ale tinerilor din zilele noastre, care se confruntă cu situaţii dintre cele mai noi şi mai diverse: incertitudine, dragoste neîmpărtăşită, pasiune, dorinţă, zbuciumul definirii propriei identităţi,  dar în acelaşi timp ele descriu şi un mediu social realist – realitatea, uneori crudă, în care ei „aterizează”,  unii dintre ei fiind nepregătiţi. Însă „poveştile” EPICA  au întotdeauna happy-end sau un fel de happy-end, depinde din ce punct de vedere este el privit. Latura educativă, de formare a individului şi implicit a viitorului adult, este un aspect tot timpul luat în calcul de editor – atunci când alege cărţile spre a fi publicate. Niciodată EPICA nu va publica titluri cu valenţe morale discutabile, în care personajele dau dovadă de superficialitate, rea intenţie,  îşi fac singure rău, sau îl fac celor din jur.

Se scriu şi apar foarte multe cărţi în genul Young Adult în momentul de faţă în lume, dar voi, cititorii EPICI,  vă veţi convinge şi veţi şti, la un moment dat, că doar un anumit tip de carte va apărea sub sigla EPICA – cea fără cusur, care n-aţi fi vrut să se fi terminat vreodată şi pe care o veţi purta în suflet şi în minte mult timp după ce-aţi terminat-o de citit.

ANCA EFTIME şi-a început cariera de editor acum 10 ani, publicând cărţi pentru copii şi tineri sub siglele CORINT JUNIOR şi CORINTeens. Experienţa şi buna cunoaştere a pieţei de carte pentru copii şi tineri este rezultatul a peste 600 de titluri alese şi publicate în această perioadă. Înfiinţarea unei edituri proprii este visul devenit realitate al unui editor care nu va renunţa niciodată în a crede că tinerii şi copiii noştri trebuie să fie conectaţi în timp real la ce se întâmplă pe plan editorial în străinătate şi că o poveste care te-a marcat şi, implicit, o carte valoroasă nu te pot face decât o fiinţă mai bună şi mai înţeleaptă.


REVIN CU ARTICOLE NOI ! FI-TI CU OCHII  PE BLOG !

Anunțuri

4 gânduri despre „Un nou inceput si … o noua super-editura !

  1. Deci esti un Divergent! ❤ Eu inca de cand am aflat despre Editura Epica, sunt in culmea fericirii, si nu pot decat sa le urez mult succes, si felicitarile mele doamnei Anca Eftime pentru munca depusa, si pentru ca este de-a noastra, o cititoare de carti YA 🙂

Spam-ul nu este permis pe acest blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s